Fuksin infopaketti 2024

Hei Varas-fuksi 2024! Onnittelut opiskelupaikasta ja lämpimästi tervetuloa opiskelemaan varhaiskasvatustiedettä Jyväskylän yliopistoon! Tästä infopaketista löydät muutamat vinkit ja tärkeät infot, jotka on hyvä käydä läpi ennen orientaatioviikon alkua. Käy tämän infon jälkeen tsekkaamassa Fuksin muistilista ja Suomi-JYU-sanalista sekä lukaisemassa Varkaiden toiminnasta Yhdistys -sivulta. Kohta me nähdään! 😎💚

 

Ota somessa seurantaan:

@varkaat / @varkaidentapahtumat 

@vakaopejyu / @uniofjyvaskyla

 

 

Orientaatioviikko 25.8.-30.8.2024

Tähän päivittyy orientaatioviikon ohjelma

Tärkeät sovellukset opiskelijalle

• MyJYU - Yliopiston oma sovellus, josta näet mm. lukujärjestyksen, opintosuoritukset ja opiskelijaravintoloiden ruokalistat. Myös opiskelutiloja voi varata omaan käyttöön sovelluksen kautta. 

• Frank App - Digitaalinen opiskelijakortti, josta löydät monia opiskelija-alennuksia. HUOM.! Frank App on ilmainen ja se toimii kaikkialla Suomessa. Saat sen käyttöösi jo 1.8 alkaen. Et siis tarvitse erillistä fyysistä opiskelijakorttia! 

• Kide.app - Tästä sovelluksesta voit ostaa lippuja erilaisiin opiskelijatapahtumiin, kuten esimerkiksi approille ja sitseille. Kide.appista voit myös ostaa Varkaiden jäsenyyden!