Työpaikkailmoitukset

Tältä sivulta löydät koottuna kaikki Varkaita koskevat työpaikkailmoitukset. Huomaathan, että Varkaat toimii vain tiedonvälittäjänä, joten jos kiinnostut tietystä työpaikasta, olethan suoraan yhteydessä ilmoituksen yhteyshenkilöön. 

Tuusulan kodinomainen Montessorileikkikoulu Pikkulukkari etsii varhaiskasvatuksen opettajaa vakituiseen työsuhteeseen alkaen 4.8.2023. Ensisijaisesti tehtävään valittavalta henkilöltä toivotaan kasvatustieteen maisterin tutkintoa sekä varhaiskasvatuksen opettajan ja esiopetuksen opettajan pätevyyttä. Lisätietoja löydät PDF-tiedostosta!

Ystävällisin terveisin,

Marika Pesonen 

Tuusulan Montessorikoulun kannatusyhdistyksen p

Hei,

Oppimisen dynamiikan ja interventiotutkimuksen huippuyksikköön (InterLearn) haetaan

tutkimusavustajia ajalle 8.8.2023-31.5.2024. Tutkimusavustajan tehtävät painottuvat aineiston keräämiseen sähköisesti ja lomakkeilla koululuokissa. Tarkemman kuvauksen ja hakuohjeet löydät liitteestä.

Yhteyshenkilöt:

Juho Polet juho.j.polet@jyu.fi

Taina Poranen-Clark taina.l.poranen-clark@jyu.fi

Susannah Otieno-Leppänen susannah.c.otieno-leppänen@jyu.fi

Inka Niemonen
Assistentti | Assistant
Henkilöstöpalvelut, Yliopistopalvelut  | HR Services, University Services

Kasvatustieteiden ja psykologian laitokset | Faculty of Education and Psychology

Hei varhaiskasvatuksen tuleva ammattilainen!

Etsimme jatkuvasti sijaisia varhaiskasvatuksen lastenhoitajan sekä  varhaiskasvatuksen opettajan eri pituisiin sijaisuuksiin mukaviin työyhteisöihimme!

Päiväkotimme sijaitsevat Säynätsalon saarella (Säynätsalon päiväkoti-koulu), Muuratsalon saarella (Muuratsalon päiväkoti-koulu), sekä Etelä-Keljossa (Kauramäen päiväkoti). Yksikköihimme pääsee bussilinjoilla 16 ja 21. Sijaisuudet voivat olla yksittäisistä päivistä muutamaan viikkoon tai kuukauteen.

Jos haluat, että tarpeen tullen soitamme sinulle sijaisuuden tiimoilta, niin voisit lähettää sähköpostilla seuraavat tiedot:

  • Nimi ja puhelinnumero ja jotain mitä haluat kertoa itsestäsi lyhyesti
  • Milloin olisit käytettävissä (esimerkiksi ”yksittäisiä päiviä voi tarjota huhti-toukokuussa”)
  • Miten haluat että sinuun ollaan yhteydessä (puh., viesti, wa-viesti?)

Sähköpostit osoitteeseen virve-maria.heiskanen@jyvaskyla.fi (Päiväkotien apulaisjohtaja). Lisätietoa voin kertoa myös puhelimitse p. 050 4644563

Lämpimästi tervetuloa!

Hei, opiskelija!

Etsitkö kesätöitä?

Haemme henkilökohtaista avustajaa 13-vuotiaalle pojalle. Et tarvitse aiempaa kokemusta avustajana toimimisesta, sillä perehdytämme sinut tehtävään! 

Työpaikka sijaitsee lähellä Jyväskylän keskustaa avustettavan kotona. Työpäivät sijoittuvat arkipäiville ja -illoille sekä satunnaisesti myös viikonlopuille. Kesäkuukausina, kun avustettava on kesälomalla, työtunteja on noin 110 h/kk. Työtunnit jaetaan kahden muun avustajan kanssa joustavasti kunkin henkilökohtaisten menojen ja aikataulujen mukaan. Työpäiviä sinulle tulisi noin 1-4 viikossa. Kesän jälkeen voit halutessasi jatkaa töitä satunnaisesti opintojen ohessa. Aloitamme haastattelut heti ja pyrimme aloittamaan toistaiseksi voimassa olevan työsuhteesi heti toukokuun alusta. 

Mikäli kiinnostuit, kysy lisätietoja puh. 040 7340834!

Ystävällisin terveisin,

Hilla Kotala

Yhdistyksemme etsii päiväkodin johtajaksi varhaiskasvatuksen opettajaa - haastattelut 19.5.! 

  • Tykkäät tehdä töitä kodinomaisessa miljöössä lasten kanssa?
  •  Koet että luonto mahdollistaa kivoja aktiviteetteja?
  • Haluat kehittää oman näköistäsi varhaiskasvatusta?
  • Arvostat hyvää yhteishenkeä ja pientä lapsiryhmää?

Upeaa, sitä voimme tarjota! Perhepäiväkoti Pikkupeura Nokian Sarkolassa laajentaa pienpäiväkodiksi ja etsii kahdelle hoitajalle tiimikaveria ja esihenkilöä.

Ehkä juuri sinä olet etsimämme tai lähipiiristäsi löytyy henkilö, joka viihtyy lasten kanssa ja arvostaisi työtä maaseudun rauhassa pienessä ryhmässä  Tehtävän vakituinen hoitaminen edellyttää varhaiskasvatuksen opettajan pätevyyttä.

Lisätietoja nettisivuillamme: https://sarkolanilo.fi/paivakoti/toihin-meille/

Ole nopea, haastattelemme hakijoita jo pe 19.5.