Ilmoittautumisen pelisäännöt

Kun ilmoittaudut Varkaat ry:n tapahtumaan, sitoudut seuraaviin sääntöihin: 

1. Ilmoittautumisesi on aina sitova. 

2. Osallistumismaksu on maksettava laskun mukaan vaadittuun eräpäivään mennessä. 

3. Mikäli peruutus on mahdollinen ja sille on ilmoitettu takarajaksi tietty päivämäärä, on osallistuja velvollinen tekemään peruutuksensa tähän päivämäärään mennessä. 

4. Mikäli ilmoittautumisen peruuttamistakaraja on mennyt umpeen, voi osallistuja itse myydä tapahtumapaikkansa eteenpäin. Tällöin on myyvän osallistujan omalla vastuulla välittää mahdolliset maksuohjeet ostajalle. Myyjä on myös velvollinen ilmoittamaan uuden osallistujan/maksajan nimen Varkaat ry:lle/ tapahtuman järjestäjille. Myyjä on vastuussa siitä, että tapahtuman osallistumismaksu maksetaan ajoissa ja uusi osallistuja tutustuu näihin pelisääntöihin, turvallisemman tilan periaatteisiin sekä Varkaiden tasa-arvo- ja yhdenvertaisuusohjelmaan. 

5. Varkaat ry:n tapahtumat ovat tasa-arvoa ja yhdenvertaisuutta noudattavia sekä syrjinnästä vapaita tilaisuuksia. Varkaiden tilaisuuksissa noudatetaan Varkaat ry:n tasa-arvo- ja yhdenvertaisuusohjelmaa sekä turvallisemman tilan periaatteita, joihin tulee jokaisen tapahtumaan osallistuvan tutustua. 

6. Varkaat ry:n tapahtumien ilmoittautumisrekistereissä noudatetaan Varkaiden rekisteri- ja tietosuojaselostetta. Kun osallistut tapahtumaan, tulee sinun tutustua aina myös Varkaiden rekisteri- ja tietosuojaselosteeseen. 

7. Varkaiden tapahtumiin ei tulla huumausaineiden vaikutuksen alaisena, eikä huumausaineita saa tuoda tapahtumiin. Ongelmatilanteissa otamme yhteyttä poliisiin. 

8. Tapahtumissa kuvattuja kuvia julkaistaan ainoastaan Varkaiden omissa sosiaalisissa medioissa. Tapahtumaan ilmoittautuessasi tai osallistuessasi kerro, jos et halua omia kuviasi julkaistavan tai ota yhteyttä järjestäjiin.