Liity jäseneksi & vanhan jäsenyyden aktivoiminen

Varsinaiseksi jäseneksi voi liittyä Jyväskylän yliopiston kasvatustieteiden ja psykologian tiedekunnan varhaiskasvatustiedettä opiskeleva henkilö. Jäsenyys maksaa 8€ ja se on voimassa 31.7.2023 klo 23.55 asti voimassa. Huomaa, että jäsenmaksun päälle tulee 50 sentin käsittelykulu, jonka Kide.app perii.

Varkaat ry on ottanut hallituskaudella 2022 käyttöönsä Kide.appin jäsenrekisterin, jonka takia jäseneksi liittyminen tapahtuu jatkossa Kide.appin kautta. Tällä tavoin Varkaiden jäsenyys kulkee mukanasi aina puhelinsovelluksen avulla, mikä helpottaa esimerkiksi yhteistyökumppaneiden jäsenetujen hyödyntämistä. Liity jäseneksi alla olevasta linkistä: https://kide.app/memberships/87acc63c-5456-4fbf-bb5f-849e08f14928


Huomaathan, että Varkaat ry:n hallitus hyväksyy uudet jäsenensä hallituksen kokouksissa tai puheenjohtajan hyväksynnällä. Jos jäsenyyden ostanut henkilö ei täytä jäsenyyttä koskevia kriteerejä, voidaan ostettu jäsenyys mitätöidä. 

Vanhan jäsenyyden aktivoiminen

Vanhan jäsenyyden aktivoiminen tapahtuu Kide.appin kautta. Jäsenet, jotka ovat ostaneet Varkaiden jäsenyyden 1.8.2022 jälkeen, voivat aktivoida oman jäsenyytensä Kide.appissa, minkä avulla he saavat sähköisen jäsenkortin lisättyä Kide.appin lompakkoonsa. Vanhat jäsenyydet ovat myös 31.7.2023 asti voimassa. Vanhan jäsenyyden aktivoimisohjeet ovat seuraavanlaiset:


1. Avaa Kide.app-sovellus


2. Avaa sivupalkista "Lompakko" ja sieltä "Jäsenyydet". Paina "Aktivoi jäsenyys".


3. Etsi organisaatiohausta "Varkaat Ry" ja vuosikurssi, jolle olet jäsenyyden ostanut. Täytä jäsenlomake samoilla tiedoilla, joilla olet jäsenyyden aikaisemmin ostanut (eli täytä esimerkiksi sama sähköposti, jolle viikkokoonti tulee). Jos tiedot eivät täsmää aikaisempia tietoja, ei jäsenyyden aktivoiminen onnistu.


4. Viimeistele aktivointi täyttämällä uusi jäsenlomake. Täytä tähän samat tiedot kuin kohdassa 3. Jos kuitenkin haluat esimerkiksi vaihtaa jäsenyyteen linkitettyä sähköpostia, voit sen tässä kohdassa vaihtaa.


5. Jäsenyys aktivoidaan onnistuneesti ja jäsenyys ilmestyy Kide.appin lompakkoosi!


Jos jäsenlomakkeita täyttäessä unohdat esimerkiksi aikaisemmin käyttämäsi sähköpostin, otathan yhteyttä Varkaisiin Instagram-direktin tai sähköpostin kautta. Autamme teitä mielellämme! Alta löydät vielä ohjevideon jäsenyyden aktivoimista varten!