Liity Varkaiden jäseneksi jäsenkaudelle 2023-2024

Varsinaiseksi jäseneksi voi liittyä Jyväskylän yliopiston kasvatustieteiden tiedekunnan varhaiskasvatustiedettä opiskeleva henkilö. Jäsenyys maksaa 9€ ja se on voimassa 31.7.2024 klo 23.55 asti voimassa. Huomaa, että jäsenmaksun päälle tulee 50 sentin käsittelykulu, jonka Kide.app perii.

Varkaat ry on ottanut hallituskaudella 2022 käyttöönsä Kide.appin jäsenrekisterin, jonka takia jäseneksi liittyminen tapahtuu jatkossa Kide.appin kautta. Tällä tavoin Varkaiden jäsenyys kulkee mukanasi aina puhelinsovelluksen avulla, mikä helpottaa esimerkiksi yhteistyökumppaneiden jäsenetujen hyödyntämistä. Liity jäseneksi seuraavasta linkistä: https://kide.app/memberships/a863102a-bc0a-4bc9-bea4-d9ee5f79f58b.

Huomaathan, että Varkaat ry:n hallitus hyväksyy uudet jäsenensä hallituksen kokouksissa tai puheenjohtajan hyväksynnällä. Jäsentä ei lisätä sähköpostilistoille ennen kuin jäsenyys hyväksytty.  Jos jäsenyyden ostanut henkilö ei täytä jäsenyyttä koskevia kriteerejä, voidaan ostettu jäsenyys mitätöidä. Rahat palautuvat ostajan tilille kolmessa arkipäivässä.