Fuksin infopaketti 2023

Hei Varas-fuksi 2023! Onnittelut opiskelupaikasta ja lämpimästi tervetuloa opiskelemaan varhaiskasvatustiedettä Jyväskylän yliopistoon! Tästä infopaketista löydät muutamat vinkit ja tärkeät infot, jotka on hyvä käydä läpi ennen orientaatioviikon alkua. Käy tämän infon jälkeen tsekkaamassa Fuksin muistilista ja Suomi-JYU-sanalista sekä lukaisemassa Varkaiden toiminnasta Yhdistys -sivulta. Kohta me nähdään! 😎💚


Ota somessa seurantaan:

@varkaat / @varkaidentapahtumat 

@vakaopejyu / @uniofjyvaskyla


PS. Jos et ole saanut sähköpostiisi viestiä missä on linkki fuksien yhteiseen Whatsapp-ryhmään, laita meille viestiä niin lähetetämme linkin sinulle 🫶🏻

Orientaatioviikko 27.8.-1.9.2023

Tärkeät sovellukset opiskelijalle

• MyJYU - Yliopiston oma sovellus, josta näet mm. lukujärjestyksen, opintosuoritukset ja opiskelijaravintoloiden ruokalistat. Myös opiskelutiloja voi varata omaan käyttöön sovelluksen kautta. 

• Frank App - Digitaalinen opiskelijakortti, josta löydät monia opiskelija-alennuksia. HUOM.! Frank App on ilmainen ja se toimii kaikkialla Suomessa. Saat sen käyttöösi jo 1.8 alkaen. Et siis tarvitse erillistä fyysistä opiskelijakorttia! 

• Kide.app - Tästä sovelluksesta voit ostaa lippuja erilaisiin opiskelijatapahtumiin, kuten esimerkiksi approille ja sitseille. Kide.appista voit myös ostaa Varkaiden jäsenyyden!